Nele Desmet (34e plaats)

Hallo,

Mijn naam is Nele Desmet, ik ben 29 jaar en woonachtig te Heule.

Als jonge vrouw en moeder (van Wouter 5 jaar en Maya 4 maand) wil ik mij inzetten voor een warme, verdraagzame  en gezonde stad.

Een stad waar het gezond is om te wonen. Lucht = leven! Gezonde lucht is geen luxe maar een basisbehoefte, een basisrecht. Samen met jong groen werk maken van een betere luchtkwaliteit is daarom mijn hoogste prioriteit. Dit wil ik bekomen door meer groen in en rond de stad en deelgemeenten en een beter mobiliteitsplan. Het moet aantrekkelijker worden om je te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te verplaatsen.

Een stad waar kinderen en jongeren zich veilig kunnen verplaatsen en waar ze een volwaardige plaats krijgen in het verkeer en in de samenleving ( in het straatbeeld, parkbeeld).

Een stad waarbij elke burger betrokken wordt, iedereen recht van spreken krijgt. Ideeën en initiatieven van personen of groepen moeten ernstig genomen en aangemoedigt worden.

Een samenleving waar we samen aan werken, die het potentieel dat ieder in zich draagt erkent en ondersteund. Samen hebben we meer creativiteit en meer slagkracht om dingen grondig aan te pakken en structureel te verbeteren.

Samen maken we het écht anders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s