Matti Vandemaele (3e plaats)

 

Hallo,

Ik ben Matti Vandemaele, 31 jaar, uit Heule en samen met mijn vrouw Lien heb ik een zoon van 18 maand, Kas. Als voorzitter van Jong Groen Kortrijk mag ik deze geweldige ploeg jonge groenen aanvoeren. Ik werk als beleidsmedewerker bij Steunpunt jeugd in Brussel. Ik  stond in leiding bij Chiro Tsjoef en was mede-oprichter van jeugdhuis D’Antenne in Heule(-Watermolen). Vanuit die engagementen werd ik actief in de Kortrijkse jeugdraad waar ik 4 jaar in het bestuur zat. Later werd ik actief in de Vlaamse jeugdraad en op die manier zelfs ook in de Europese jeugdraad (European Youth forum).

Tegenwoordig werk als beleidsmedewerker bij Steunpunt jeugd in Brussel, nog steeds jeugdwerk dus. De voorbije jaren was ik lid van het actiecomité ‘Red de Vlasmarkt’, in de raad van bestuur van Passerelle, het wijkcomité in onze straat (De Hermanos) en bij Jong Groen en Groen.

Een betere ondersteuning voor het verenigingsleven, het opnieuw aantrekken van jonge gezinnen die nu weg trekken uit Kortrijk, een ruimtelijke ordening waar ook plaats is om te leven en die voetgangers en fietsers samen met het openbaar vervoer  centraal plaats , zijn voor mij de belangrijkste aandachtspunten.

Meer groene straten en pleinen, het versterken van de wijkwerkingen, een nieuw park voor Heule, en het opnieuw positieve benaderen van jongeren (en dus niet langer als lastpakken die rondhangen) zijn noodzakelijk. Het moet écht anders, en dat kan enkel met meer Groen in de gemeenteraad. Daar kan u voor zorgen.

Blog: www.mattivandemaele.wordpress.com

Mail: matti.vandemaele@groen.be

Tel: 0497/92.46.28.

Facebook: www.facebook.com/vandemaele.matti

Twitter: www.twitter.com/mattivandemaele

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s