Marie Vanderaspoilden (20e plaats)

 

Hallo,

Ik ben Marie Vanderaspoilden, 26 jaar, afkomstig uit Heule. Samen met mijn man Tim ben ik de trotse ouder van een dochter Nette.
Met ons drietjes wonen we in de Stadelaan, in een gezellig rijhuis. Helaas met weinig tuin, daarom vind ik het vooral belangrijk dat mijn dochter dicht bij huis toch in het groen kan spelen. Ik streef dan ook voor bijvoorbeeld een groene Heulebeekvallei met speelplein, fietswegen, … Kortrijk heeft sowieso meer nood aan groen en kindvriendelijke (speel)pleintjes.
We verbouwen langzaamaan ons huis tot een echt droomhuis, spijtig dat het stadsbestuur de premies de laatste jaren net meer en meer afgebouwd hebben. Nochtans de eerste vereiste om zo het wonen in Kortrijk betaalbaar en dus ook aantrekkelijk te maken!
Ook de talloze (jeugd)verenigingen liggen mij nauw aan het hart. In mijn vrije tijd sta ik graag op de planken bij Theater De Wissel uit Heule, waar ik 4 jaar lang voorzitter van ben geweest. De fakkel is ondertussen doorgegeven, de toneelmicrobe zelf blijft uiteraard nog hangen… Maar het is vooral de dochter (en de drukke agenda van mijn man) die nu de meeste aandacht en dus een heel stuk van mijn vrije tijd verdienen. Desalniettemin zet ik me graag in voor Kortrijk. Want het moet echt anders!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s