Dries Verhauwaert (37e plaats)

 

Hallo

Ik ben Dries Verhauwaert, oorspronkelijk afkomstig uit Wevelgem, maar sinds een vijftal jaar inwoner van Heule  Samen met mijn echtgenote Joke, hebben we twee kinderen: Sien (2 jaar) en Ward (5 maanden).

In mijn vrije tijd ben ik lid van diverse verenigingen.  Zo ben ik voorzitter van wielertoeristenclub De Trappers uit Wevelgem, bestuurslid en spelend lid van het Wevelgems Harmonieorkest ‘Concordia’, waar ik deel uitmaak van de slagwerksectie.  Ook ben ik voorzitter van het wijkcomité De Hermanos.  Daarnaast ben ik ook nog bestuurslid bij Groen en Jong Groen Kortrijk.

Veel sociale engagementen dus, die ik ook nog combineer met een betaalde job 😉 als treinbestuurder bij de NMBS.

Daarom dat mobiliteit hoog aangeschreven staat. Met Jong Groen hebben we de ambititie om de mobiliteit binnen de stad opnieuw aan te maken.  We willen de auto in de stad niet verbieden, maar willen kiezen voor een gezonde mix waarin elke voetganger, fietser én automobilist zich zonder zorgen kan verplaatsen.  Neem daarbij een stevig aanbod aan openbaar vervoer, zodat de stad opnieuw aantrekkelijk wordt om te wonen en te werken.  Echt anders, daar gaan we voor!

Kan ik op U rekenen op 14 oktober?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s