Alexandra Gjurova (5e plaats)

Mijn naam is Alexandra Gjurova en met 19 zomers ben ik de jongste van de Groen Kortrijk bende. Nu ik mijn secundair onderwijs heb beëindigd in De Pleinschool Kortrijk, heb ik besloten me te verdiepen in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Dit tracht ik te combineren met het leren van Arabisch in Hitek en het verbeteren van mijn moedertaal, het Russisch.

Het grootste deel van mijn vrije tijd investeer ik met ontzettend veel plezier in vrijwilligerswerk. Een dikke 3 jaar geleden stond ik elke vakantiedag paraat als monitor in speelpleinwerking Kasper (nu Wasper). Verder waagde ik me aan het schrijven van artikels voor Jeugdwerknet. Bovendien ben ik lid van de Algemene Vergadering van Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid.
De interesse voor politiek en beleid is echter gegroeid uit de engagementen bij de Vlaamse Jeugdraad en enkele deelnames aan het European Youth Parliament.

Lokaal bestuur, beleid en de tekorten ervan hebben mijn volle aandacht nu ik mijn leeftijdsgenoten zie vertrekken uit de stad. Nochtans bezit Kortrijk in mijn ogen aanzienlijk wat potentieel om weer  een aangename, rijkelijk bloeiende stad te zijn. Eén die barst van culturele mogelijkheden en vrijetijdsactiviteiten voor zowel jonge gasten, als voor senioren, als voor éénieder die daartussen zit.

Een harmonieuze stad is waar ik voor wil gaan. Mijn focus ligt op het aanpakken van leegstand en het herzien van de ruimtelijke ordening met voetgangers, fietsers en spelende kinderen als vertrekpunt. Ook zijn betere busverbindingen essentieel en een nachtbus meer dan welkom. Dit voor Kortrijk stad én voor de deelgemeentes, voor jong en minder jong.
Meer Groen in de gemeenteraad maakt alles écht anders; een positief alternatief. En uw stem maakt het waar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s